Menu
Your Cart
<

Náš blog spojený s hospodařením, kosením a vyživujícími tradicemi - OBILÍ-namáčení a nakličování RSS Feed

04 Jun2013 Mouka z žitného bulguru (sladová)
0 373
Mouka z žitného bulguru je výborná na zahušťování. Bulgur je původně naklíčené obilí především pšenice a jakékoliv pokrmy z něho budou stravitelnější. Česky se takové mouce v podstatě ..
13 Dec2010 Celozrnné obilí
0 418
Sally Fallonová, Mary G. Enigová, PhD     Každý druh obilí je trošku jiný vzhledem, vlastnostmi a chováním při kynutí, raději je pro pečení střídám, žito je těžší, oves je tak le..
Zobrazit 1 až 2 z 2
Používáme soubory cookie a další podobné technologie, abychom zlepšili váš zážitek z prohlížení a funkčnost našich stránek. Zásady ochrany osobních údajů
Produkt je momentálně nedostupný. Zadejte níže svou e-mailovou adresu a my vás budeme informovat, jakmile bude produkt dostupný.
Jméno
E-mail
Připomínky